Gezocht teammanager voor het 1e elftal van Berghem Sport.

Gezocht teammanager voor het 1e elftal van Berghem Sport.

1 juli 2022 10:00


Voor de functie van teammanager van het 1e elftal zijn we met spoed op zoek naar een nieuwe kracht. Een teammanager is de steun en toeverlaat van zowel de technische staf als de spelers van het elftal.

De teammanager is primair verantwoordelijk voor de organisatorische en facilitaire zaken rondom het functioneren van het team. Denk daarbij aan het op orde zijn van de kleding, het vervoer, de wedstrijdbegeleiding op de zondag, eventueel contact met andere clubs in aanloop naar een wedstrijd etc. Maar ook een klankbord of luisterend oor voor spelers en daarmee een belangrijke spil in het creëren van teamgevoel en veilig sportklimaat. Kortom een onmisbare schakel in het goed kunnen functioneren van het elftal, en in dit geval het vlaggenschip van Berghem Sport.  

Hebt u zelf of weet u in uw omgeving een geschikt persoon met interesse, enige ervaring en enkele uurtjes tijd per week over voor Berghem Sport, laat het ons dan weten, via secretaris@berghemsport.nl, of  voorzitter@berghemsport.nl of telefoonnummer 06-52077736
Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!