Ton Kosterman volgend seizoen naar Berghem Sport: - Berghem Sport

Ton Kosterman volgend seizoen naar Berghem Sport:

Ton Kosterman volgend seizoen naar Berghem Sport:

24 januari 2023 22:15


Wij zijn er van overtuigd dat we met Ton onze ambitie om toekomstig een stabiele 1e klasser te worden vanuit onze eigen kracht, lees eigen opgeleide jongens, kunnen realiseren.
We staan aan de vooravond van belangrijke keuzes richting de doorontwikkeling van onze jeugd naar de senioren en de organisatorisch en voetbaltechnisch best mogelijke vervolgstappen daarin.
Ton is een ervaren man die over vele jaren bij diverse clubs in onze regio, zoals Margriet, Oss 20, Woezik, Alverna en Wittenhorst, heeft gefunctioneerd.
Zodoende is Ton zeker ook geen onbekende voor Berghem Sport. In 2022 nog is hij gekozen tot beste trainer in het amateurvoetbal van Oost- Nederland, als waardering van zijn collega’s binnen de VVON ( vakbond voetbal oefenmeesters Nederland). In de contacten en gesprekken die hebben geleid tot deze samenwerking werden de positieve beelden en indrukken over en weer gedeeld en bevestigd. Ook het enthousiasme en het vertrouwen om met elkaar aan de slag te gaan, en met de aankomende jeugd en de uitdaging en ambitie die daar bij passen , is groot.


IMG-20230124-WA0003.jpg 

IMG-20230124-WA0004.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!