Berghem Sport en hoofdsponsors verlengen hun samenwerking !!!

Berghem Sport en hoofdsponsors verlengen hun samenwerking !!!

7 oktober 2021 0:15


Berghem Sport en hoofdsponsors verlengen hun samenwerking !!!

In de wetenschap dat er afgelopen jaren, ondanks de coronaperiode, sprake is van een prima samenwerking met de huidige hoofdsponsors “Van Oort Bouw en Onderhoud/HB Oss” en “Dakdomein”, is Berghem Sport met beide in gesprek gegaan over de verlenging van de samenwerking. Hoofdsponsors leveren een belangrijke bijdrage aan de club, en naast de diverse reclame uitingen, prijken de bedrijfslogo’s van hoofdsponsors vooral op de shirts van de hoofdmacht van de club. Een hoofdmacht die zoals bekend in dit nieuwe seizoen in de 1e klasse uitkomt.

Op basis van positieve gesprekken zijn de beide hoofdsponsors en Berghem Sport overeengekomen met elkaar langere tijd verder te gaan. Dat betekent dat zowel Van Oort Bouw en Onderhoud/HB Oss van eigenaar en Berghemnaar Maik van Oort als Dakdomein Bv, gevestigd in Berghem van eigenaar en Berghemnaar Erno van den Broek, voor een periode van 6 jaren hun namen aan Berghem Sport verbinden.

Zoals bekend staan beide bedrijven in de regio hoog aangeschreven om hun kennis en kunde in bouw en onderhoud, houtbewerking en alles op het gebied van dakbedekking. Met beide sponsors is afgelopen zondag 3 oktober een nieuw contract ondertekend. Berghem Sport is zeer verheugd dat beide ondernemingen voor langere tijd hun naam aan de club willen verbinden en ziet uit naar voortzetting van een reeds goede en vruchtbare samenwerking.

IMG_6899-1.jpg
IMG_6879-1.jpg
IMG_6878-1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!